Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 80g81kcal1g3.9g6.5g1.4g
Linssi, vihreä, go green170g574kcal49.2g96.7g1.7g51.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g170g178kcal13.6g23.8g3.4g17g
Porkkana, keskikokoinen 65g85g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Rypsiöljy 15g132kcal0g0g15g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g50g57kcal3g2.5g4g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2159kcal136.6g266.8g66.8g145g
Valittu annoskoko580g1080kcal68.3g133.4g33.4g72.5g
Annoskoko puolitettuna290g540kcal34.2g66.7g16.7g36.3g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506