Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g437g105kcal5.2g14.8g0.9g9.2g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original25g18kcal1g2g0.7g0.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)25g5kcal0g1.6g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g883kcal14.8g41.6g70.8g20.4g
Valittu annoskoko580g441kcal7.4g20.8g35.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna290g221kcal3.7g10.4g17.7g5.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318