Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 84g339kcal0g83.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste84g618kcal0g0g68.5g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g25g85kcal3.3g16.9g0.4g1.3g
Tattarijauho, Myllynparas167g568kcal21.7g112.8g2.8g8.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Rice Dream, riisimaito42g20kcal0g3.9g0.4g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g94g32kcal0.5g6g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g3564kcal68.2g458g159g26.6g
Valittu annoskoko580g1782kcal34.1g229g79.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna290g891kcal17.1g114.5g39.8g6.7g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915