Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g125g438kcal32.5g3.1g33.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g31g132kcal6.1g11.6g6.7g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 250g60kcal4.5g5.4g0.7g5.7g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät175g175kcal28.8g2.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1608kcal143.8g44.4g91.6g11.8g
Valittu annoskoko580g804kcal71.9g22.2g45.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna290g402kcal36g11.1g22.9g3g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779