Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g167g100kcal16.7g7.2g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Mantelilastu (A la meira)67g400kcal16g4.4g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2739kcal110g36g243g0g
Valittu annoskoko580g1369kcal55g18g121.5g0g
Annoskoko puolitettuna290g685kcal27.5g9g60.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231