LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g138kcal0.8g1.2g14.6g0g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Katkarapu 208g142kcal30.1g0g2.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 83g254kcal2.9g3.5g25g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 42g115kcal0.8g1.2g11.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Emmental, sinileima83g316kcal24.1g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2370kcal140.8g13g193.2g0.8g
Valittu annoskoko580g1185kcal70.4g6.5g96.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna290g593kcal35.2g3.3g48.3g0.2g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996