Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 88g20kcal0.4g2.7g0.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha156g260kcal29.7g0g15.6g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g9g5.3kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras26g92kcal3.4g18.4g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1023kcal81.6g79.4g40.2g9g
Valittu annoskoko580g512kcal40.8g39.7g20.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna290g256kcal20.4g19.9g10.1g2.3g
Arvot/100g100g88kcal7g6.8g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661