Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g126g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g396kcal11.8g80.8g1.4g4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%60g133kcal1.8g3g12.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12.1g0g
Mansikkahillo 126g284kcal0.7g67.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2271kcal46.4g362.4g64.4g10.2g
Valittu annoskoko580g1136kcal23.2g181.2g32.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna290g568kcal11.6g90.6g16.1g2.6g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262