Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g63g44kcal7.5g2.5g0.3g0g
Rypsiöljy 42g370kcal0g0g41.9g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g335g1122kcal46.2g214.7g7.7g20.1g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g34g118kcal8.7g0.8g9g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g17g36kcal3.4g1g2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g17g15kcal2.7g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g3431kcal137.6g443.2g122.8g40.2g
Valittu annoskoko580g1715kcal68.8g221.6g61.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna290g858kcal34.4g110.8g30.7g10.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149