Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g457kcal0.8g0.3g51.3g0g
Sokeri 27g109kcal0g26.8g0g0g
Kaurahiutale 50g189kcal7.3g28.7g3.7g5g
Vehnäjauho, sunnuntai62g215kcal7.4g43.6g1.3g1.8g
Mansikka, Tuore315g136kcal1.6g26.5g0.6g6g
Valkosuklaa panda, levy 130g63g352kcal5.3g34.7g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2916kcal44.8g321.2g156.6g25.6g
Valittu annoskoko580g1458kcal22.4g160.6g78.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna290g729kcal11.2g80.3g39.2g6.4g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569