Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana375g645kcal67.1g1.9g41.2g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g38g116kcal0g28.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g38g146kcal0.1g36.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g38g125kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)38g31kcal3.6g4.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)3.7g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.7g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz19g19kcal0.2g4.5g0g0.2g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g19g42kcal1.1g4.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2281kcal146g166g87g1.6g
Valittu annoskoko580g1141kcal73g83g43.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna290g570kcal36.5g41.5g21.8g0.4g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727