Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Nauris 45g12kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton30g48kcal2.4g1.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g543kcal11.6g42.6g33g14.8g
Valittu annoskoko580g271kcal5.8g21.3g16.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna290g136kcal2.9g10.7g8.3g3.7g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566