Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 42g6.6kcal0.9g0.1g0.1g0.6g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g13g14kcal0.1g3.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)167g133kcal27.7g0g1.7g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl104g125kcal3.5g3.7g10.4g0g
Tomaatti 54g12kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g698kcal69.8g36.8g26g9.8g
Valittu annoskoko580g349kcal34.9g18.4g13g4.9g
Annoskoko puolitettuna290g175kcal17.5g9.2g6.5g2.5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239