Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g34g304kcal0g0g33.7g0g
Ruisjauho, 1 dl141g450kcal15.5g90g3.2g19.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 77g243kcal8.2g45.9g1.7g4.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 84g234kcal1.7g2.5g23.6g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g84g163kcal16g0.1g11g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro28g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g2832kcal89.2g279.8g146.8g52.2g
Valittu annoskoko580g1416kcal44.6g139.9g73.4g26.1g
Annoskoko puolitettuna290g708kcal22.3g70g36.7g13.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407