Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green23g76kcal6.5g12.8g0.2g6.9g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g60g58kcal4.8g8.4g0.5g4.8g
Paprika punainen 28g8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Paprika vihreä 33g6.9kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3g27kcal0g0g3g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Vihreä currytahna2.5g3.7kcal0g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g536kcal35.4g70.2g11g32.6g
Valittu annoskoko581g268kcal17.7g35.1g5.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna290g134kcal8.9g17.6g2.8g8.2g
Arvot/100g100g46kcal3g6g0.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797