Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Perunajauho 1dl=70g14g47kcal0g11.6g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 42g14kcal1.3g2.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g192kcal1.1g1.7g19.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g71g46kcal7.8g3g0.2g0g
Marianne crush 150g42g182kcal0.5g36.4g3.6g0.7g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)120g102kcal0.4g24.6g0.1g2.5g
Kuohukerma,valio,2dl85g288kcal1.7g2.5g29.6g0g
Ranskalaiset pastillit28g130kcal0.8g19.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g2638kcal46.8g311.6g130.4g7.6g
Valittu annoskoko581g1319kcal23.4g155.8g65.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna290g660kcal11.7g77.9g32.6g1.9g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576