Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 3005g2521kcal548.4g0g33.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g200g128kcal7g0.4g50.1g0g
Rypsiöljy 150g1329kcal0g0g150.3g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)501g1603kcal185.3g0.1g95.2g0g
Korppujauho 200g734kcal21g150.1g2.1g10.6g
Maitojauhe rasvaton 150g534kcal48.7g79.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1503g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g13697kcal1620.8g460.2g664.6g21.2g
Valittu annoskoko5800g6849kcal810.4g230.1g332.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna2900g3424kcal405.2g115.1g166.2g5.3g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171