Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1250g226kcal7g31.2g5g8.7g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1500g2550kcal285g0g150g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1250g1500kcal42.5g45g125g0g
Kantarelli 500g87kcal9.2g2g2.5g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g9557kcal713g302.8g570.6g85g
Valittu annoskoko5800g4779kcal356.5g151.4g285.3g42.5g
Annoskoko puolitettuna2900g2389kcal178.3g75.7g142.7g21.3g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993