Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2226g378kcal8.9g55.6g13.4g15.6g
Tomaatti 890g203kcal5g30.7g2.7g12.5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g445g272kcal49g17.4g0.9g6.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1113g334kcal11.1g66.8g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g890g1513kcal169.1g0g89g0g
Lihaliemikuutio Kania36g81kcal3.9g4.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g5669kcal499.2g368.8g227.8g75.4g
Valittu annoskoko5800g2835kcal249.6g184.4g113.9g37.7g
Annoskoko puolitettuna2900g1417kcal124.8g92.2g57g18.9g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391