Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2250g864kcal22.5g155.2g4.5g56.2g
Nauris 450g123kcal4.5g18.9g1.3g8.5g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos150g1080kcal0.8g0.8g120g0g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton300g480kcal24g12g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g5427kcal117.6g426.6g331.6g146.8g
Valittu annoskoko5800g2713kcal58.8g213.3g165.8g73.4g
Annoskoko puolitettuna2900g1357kcal29.4g106.7g82.9g36.7g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566