Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 324g2863kcal0g0g323.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4802g1709kcal7.7g341.4g4.3g96g
Kaurahiutale 384g1437kcal55.7g219g28g38.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g10g25kcal0.3g7.6g0.3g5.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 240g724kcal0.2g177.9g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g13907kcal127.8g1587.8g712.8g279.4g
Valittu annoskoko5808g6954kcal63.9g793.9g356.4g139.7g
Annoskoko puolitettuna2904g3477kcal32g397g178.2g69.9g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918