Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g92kcal6.6g1.6g6.6g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton135g28kcal0.4g2.2g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g3000g3360kcal660g42g60g15g
Kevytkerma600g720kcal19.2g27g60g0g
Ruokakerma Valio 5%600g360kcal7.2g16.8g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)45g324kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g11108kcal1426.6g452.2g389.8g43.8g
Valittu annoskoko5808g5554kcal713.3g226.1g194.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna2904g2777kcal356.7g113.1g97.5g11g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790