Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 681g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Paprika keltainen 801g241kcal7.5g40.9g1.6g16g
Kesäkurpitsa zucchini 921g166kcal5.2g23g3.7g6.4g
Herkkusieni 401g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1602g2724kcal304.4g0g160.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g401g1041kcal120.2g8g60.1g0g
Kanaliemi laimennettu 1001g99kcal2.7g4.3g7.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g9070kcal909.6g216g475g83.2g
Valittu annoskoko5808g4535kcal454.8g108g237.5g41.6g
Annoskoko puolitettuna2904g2268kcal227.4g54g118.8g20.8g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837