Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1800g504kcal10.8g107.1g3.6g45g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka216g24kcal2.4g2.4g0.4g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu64g51kcal1.2g11.4g0.5g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g2472kcal58.4g314.4g106.8g122.8g
Valittu annoskoko5808g1236kcal29.2g157.2g53.4g61.4g
Annoskoko puolitettuna2904g618kcal14.6g78.6g26.7g30.7g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406265