Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 175g67kcal1.8g12.1g0.4g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g511kcal40g35.6g21g13g
Valittu annoskoko581g255kcal20g17.8g10.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna291g128kcal10g8.9g5.3g3.3g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711