Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g175g201kcal38.5g0g4.4g0g
Tomaattimurska 175g51kcal1g9.3g0.3g3.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.1g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%67g108kcal1.8g1.8g10.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 59g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1007kcal85.8g35.6g53.2g12.2g
Valittu annoskoko581g504kcal42.9g17.8g26.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna291g252kcal21.5g8.9g13.3g3.1g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368