Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Lanttu 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 7.4g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.2g6.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Nakki,popsi grillinakki120g310kcal14.4g6.7g25.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 306g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g827kcal34.8g52.2g51.8g4.2g
Valittu annoskoko581g414kcal17.4g26.1g25.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna291g207kcal8.7g13.1g13g1.1g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754