Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 233g177kcal4.4g36.1g0.5g2.3g
Rasvaton maito viro (Alma)65g21kcal2.2g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g520kcal15.5g106.2g1.8g5.3g
Ohrajauho 64g210kcal5.3g41.3g1.3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g2041kcal70.8g373.6g20.4g25g
Valittu annoskoko581g1021kcal35.4g186.8g10.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna291g510kcal17.7g93.4g5.1g6.3g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369