Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria250g360kcal40g6.2g18.5g0g
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g63g41kcal0.9g2.4g3.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%31g72kcal9.1g0.8g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1547kcal144g24.8g92.2g7.8g
Valittu annoskoko581g774kcal72g12.4g46.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna291g387kcal36g6.2g23.1g2g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311