Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 47g139kcal4.1g24.4g1.2g6.5g
Puolukka 63g24kcal0.3g4.3g0.3g1.6g
Canderel makeutusjauhe3.1g12kcal0.1g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g350kcal9g63.2g3g16.2g
Valittu annoskoko581g175kcal4.5g31.6g1.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna291g87kcal2.3g15.8g0.8g4.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315