Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g13g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g50g195kcal0.1g48.5g0g0g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Culinesse (Flora), annos 10g63g288kcal0.3g0.3g31.9g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6.1g0.2g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g2578kcal33.6g395.2g89.2g13g
Valittu annoskoko582g1289kcal16.8g197.6g44.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna291g645kcal8.4g98.8g22.3g3.3g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570