Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2997g836kcal68g86.9g6g65.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1199g4076kcal24g36g419.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g300g1109kcal71.9g0.3g92.9g0g
Oliiviöljy 270g2385kcal0g0g269.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g989g1602kcal251.2g1g66.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11628g20612kcal830.8g259.4g1769g131.8g
Valittu annoskoko5814g10306kcal415.4g129.7g884.5g65.9g
Annoskoko puolitettuna2907g5153kcal207.7g64.9g442.3g33g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096