Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g319g1069kcal38.3g210.5g7.7g26.2g
Grahamjauho 20g64kcal2.1g11.8g0.4g1.9g
Siirappi 14g43kcal0g10.5g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 14g46kcal4.1g1g2.8g4.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g77kcal3g0.8g6.6g1.4g
Rypsiöljy 8.9g78kcal0g0g8.9g0g
Vesi177g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 18g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g2778kcal99.6g469.6g53g70g
Valittu annoskoko582g1389kcal49.8g234.8g26.5g35g
Annoskoko puolitettuna291g695kcal24.9g117.4g13.3g17.5g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.3g4.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010