Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Broilerisuikaleet113g138kcal24g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Makaroni, pasta 75g246kcal7.6g49.8g0.8g2.5g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g50g60kcal1.6g2.4g5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g1.2g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1084kcal70g116.4g35.4g8.6g
Valittu annoskoko582g542kcal35g58.2g17.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna291g271kcal17.5g29.1g8.9g2.2g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358