Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g175g275kcal38.1g0g12.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 262g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.9g4.1kcal0.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1036kcal90.4g94g26.6g11g
Valittu annoskoko583g518kcal45.2g47g13.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna291g259kcal22.6g23.5g6.7g2.8g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839