Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali239g51kcal2.9g8.1g0.5g5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 183g416kcal34.8g0g31.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.1g6.5kcal0.9g0.2g0.2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g28g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g56g191kcal1.1g1.7g20.3g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1166g1424kcal88g21g110.6g10g
Valittu annoskoko583g712kcal44g10.5g55.3g5g
Annoskoko puolitettuna291g356kcal22g5.3g27.7g2.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513