Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1145g1946kcal228.9g0g114.5g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g2861g1517kcal40.1g326.2g5.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl29g72kcal3.4g0.4g6.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g715g1145kcal21.5g28.6g107.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g11g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 858g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11640g9633kcal593g729.8g485.6g6.8g
Valittu annoskoko5820g4817kcal296.5g364.9g242.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna2910g2408kcal148.3g182.5g121.4g1.7g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134