Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3198g2023kcal95.9g153.5g111.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g416g1331kcal45.7g266.1g9.1g45.7g
Vehnäjauho, sunnuntai832g2910kcal99.8g590.4g17.5g24.9g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Voi 320g2320kcal3.8g1.3g260g0g
Rypsiöljy 288g2545kcal0g0g287.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 752g944kcal82.7g2g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g24146kcal655.8g2026.6g1508.2g141.2g
Valittu annoskoko5824g12073kcal327.9g1013.3g754.1g70.6g
Annoskoko puolitettuna2912g6037kcal164g506.7g377.1g35.3g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197