Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2560g3558kcal486.4g0g179.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1920g1325kcal76.8g211.2g15.4g59.5g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g1280g4301kcal102.4g908.8g28.2g60.2g
Lihaliemikuutio Maggi64g179kcal5.8g4.5g14.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g18726kcal1342.8g2249g475g239.6g
Valittu annoskoko5824g9363kcal671.4g1124.5g237.5g119.8g
Annoskoko puolitettuna2912g4682kcal335.7g562.3g118.8g59.9g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988