Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g3854g13489kcal462.5g2505.2g84.8g346.9g
Oliiviöljy 642g5681kcal0g0g642.4g0g
Valkosipuli 257g278kcal20.3g41.9g1.5g5.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1071g232kcal3.3g17.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g39359kcal972.2g5128.4g1457.4g706.8g
Valittu annoskoko5824g19680kcal486.1g2564.2g728.7g353.4g
Annoskoko puolitettuna2912g9840kcal243.1g1282.1g364.4g176.7g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761