Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 524g3719kcal3.9g2.1g418.9g0g
Sokeri 297g1204kcal0g296.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 681g2336kcal69.4g476.5g8.2g23.8g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g2772g9174kcal238.3g1491.1g252.2g0g
Karpalo, pakaste524g115kcal2.1g18.3g3.7g17.3g
Vadelma 698g287kcal7g28.6g5.6g25.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 100g333kcal0.1g81.2g0g1.4g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g35115kcal691.4g4844.6g1416.6g136.8g
Valittu annoskoko5824g17557kcal345.7g2422.3g708.3g68.4g
Annoskoko puolitettuna2912g8779kcal172.9g1211.2g354.2g34.2g
Arvot/100g100g302kcal5.9g41.6g12.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258850