Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g1401g3082kcal149.9g8.4g238.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g2101g1198kcal29.4g260.5g4.2g0g
Vesi2241g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g78g71kcal2.4g2.7g5.5g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g8700kcal363.4g543.2g495.6g1g
Valittu annoskoko5824g4350kcal181.7g271.6g247.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna2912g2175kcal90.9g135.8g123.9g0.3g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503