Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g3727g5218kcal559.1g111.8g339.2g3.7g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1165g1631kcal34.9g23.3g151.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g932g1491kcal28g37.3g139.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g16680kcal1244g344.8g1260.8g7.4g
Valittu annoskoko5824g8340kcal622g172.4g630.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna2912g4170kcal311g86.2g315.2g1.9g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070