Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka520g3744kcal5.2g5.2g416g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.5g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1000g640kcal110g40g2g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g480kcal0g120g0g0g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g960g3859kcal76.8g585.6g163.2g35.5g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g800g1680kcal24g40g160g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g400g2112kcal36.8g240g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g27059kcal566.6g2397.6g1706.4g147g
Valittu annoskoko5824g13530kcal283.3g1198.8g853.2g73.5g
Annoskoko puolitettuna2912g6765kcal141.7g599.4g426.6g36.8g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316