Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 105g764kcal1.3g0.4g85.6g0g
Sipulikuutiot Apetit351g91kcal4.2g16.8g0.7g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g70g211kcal11.2g4.9g16.1g0g
Maustepippuri, annos 1g35g1.1kcal0g0g0.4g0g
Poronpaisti 3508g6388kcal1081.3g0g225.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1754g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g14909kcal2196g44.2g656.8g0g
Valittu annoskoko5824g7455kcal1098g22.1g328.4g0g
Annoskoko puolitettuna2912g3727kcal549g11.1g164.2g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478