Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Ketsuppi, Heinz216g223kcal1.9g52.1g0.2g2.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11656g9554kcal667g361.4g588g94.6g
Valittu annoskoko5828g4777kcal333.5g180.7g294g47.3g
Annoskoko puolitettuna2914g2389kcal166.8g90.4g147g23.7g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640