Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g33kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 127g97kcal2.4g19.7g0.3g1.3g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 23g7.5kcal0.1g1.3g0g0.6g
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g48g126kcal5.8g1g10.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g617kcal19.4g60.8g30.6g7.6g
Valittu annoskoko584g308kcal9.7g30.4g15.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna292g154kcal4.9g15.2g7.7g1.9g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585