Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.1g27.3g0.2g1.9g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g10g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g42g8.3kcal0.5g1.3g0g0g
Seiti x-tra167g133kcal28.3g1.7g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g974kcal66.2g64.2g49.4g4g
Valittu annoskoko584g487kcal33.1g32.1g24.7g2g
Annoskoko puolitettuna292g244kcal16.6g16.1g12.4g1g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842