Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3997g5745kcal639.6g0g355.8g0g
Rypsiöljy 324g2863kcal0g0g323.8g0g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Tilli, tuore 800g239kcal29.5g7.2g6.4g16.8g
Korppujauho 120g439kcal12.6g89.8g1.2g6.4g
Ruokasuola jodioitu 104g2.7kcal0.7g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g18843kcal1383.8g223.8g1376.8g70.8g
Valittu annoskoko5832g9421kcal691.9g111.9g688.4g35.4g
Annoskoko puolitettuna2916g4711kcal346g56g344.2g17.7g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230