Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 2400g1861kcal421.4g0g16.8g0g
Tomaatti 2250g512kcal12.6g77.6g6.8g31.5g
Öljy180g1620kcal0g0g180g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 360g961kcal30.5g166.6g15.2g13.7g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.600g1674kcal180g9g102g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g13324kcal1291.6g515.6g642.4g96.8g
Valittu annoskoko5832g6662kcal645.8g257.8g321.2g48.4g
Annoskoko puolitettuna2916g3331kcal322.9g128.9g160.6g24.2g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221